Klantenservice
0
Sluiten

Apple Hoesjes

Apple Hoesjes

De leukste hoesjes voor uw iPhone, iPad en MacBook!

Apple is een merk dat telkens weer ieders aandacht weet te trekken. De meest geavanceerde technologie wordt ingebouwd in visueel aantrekkelijke toestellen. Niet bepaald het type telefoon dat u graag laat beschadigen door bijvoorbeeld vallen of stoten. Met een iPhone hoesje biedt u uw smartphone een perfecte bescherming zodat u er lang mee voor de dag kunt blijven komen. Maar dat is natuurlijk nog niet alles hieronder leggen wij u uit wat onze ervaringen zijn op het gebied van voorkomen van slijtage aan uw Apple producten.

 

Zorgeloos genieten van uw Apple product

Het zal u maar gebeuren. Net nadat u uw iPhone op tafel legt, stoot de persoon naast u zijn glas cola om. Nog voor u het doorheeft, ligt de cola over het toestel. U zult uzelf gelukkig prijzen als op dat moment uw telefoon beschermd wordt door een iPhone hoesje. Het materiaal zit al gegoten om het toestel heen en voorkomt dat vocht de telefoon binnendringt en daar de iphone van binnen beschadigd. iPhones zijn niet goedkoop in aanschaf dat weten we natuurlijk allemaal en het is dan ook enorm pijnlijk als een onverwacht ogenblik het einde van uw telefoon is. Met een iPhone hoesje kunt u een hoop problemen voorkomen en zonder zorgen eindeloos genieten van al uw apps en foto's die u op uw smartphone heeft staan. Vergeet daarom ook nooit om altijd te controleren of u recentelijk een back-up van uw gegevens op de iCloud of itunes hebt gemaakt want u weet het maar nooit als het dan toch helemaal misgaat kunt u met een gerust hart ervan uit gaan dat u toch alle data nog achter de hand heeft.

 

Een geschikt uitstraling
Ook om uw telefoon met bijvoorbeeld de mode mee te laten gaan, schaft u een iPhone hoesje aan. FunCase.nl heeft een brede assortiment aan telefoonhoesjes. U bepaalt zelf of u uw telefoon een zakelijk, hip, kleurrijk of extravagant uiterlijk geeft. Bent u een multifunctionele smartphonegebruiker en heeft u het toestel tijdens vergaderingen bij de hand, maar ook op zak bij een avondje uit? Met meerdere iPhone hoesjes geeft u uw smartphone op elk moment een geschikte uitstraling.

 

Voorkom slijtage

U heeft uw telefoon niet aangeschaft om alleen in noodgevallen te gebruiken. De grote hoeveelheid aan apps die u installeert, laten zien dat uw iPhone de hele dag door, dag in dag uit, gebruikt wordt. Zonder iPhone hoesje, zijn slijtagesporen dan ook onvermijdelijk. Door het toestel talloze malen uit uw tas of broekzak te nemen, ontstaan kleine krasjes in het scherm en kalven de hoekjes af. Met een iPhone hoesje en een screenprotector voorkomt u dat uw telefoon er binnen de kortste keren uitziet als een oude intensief gebruikte iPhone. Het bedekt beide uw toestel en display waardoor het ontstaan van gebruikssporen effectief wordt tegengaan en uw telefoon er lang als nieuw uit blijft zien. Ook voor een verzorgd aanzien van uw telefoon gebruikt u dus een iPhone hoesje in combinatie met een iPhone screenprotector

 

Kwaliteit en service

Schade aan uw telefoon kunt u beter zo snel mogelijk voorkomen. Vind bijvoorbeeld direct uw iPhone 12 hoesje of iPhone 12 Pro Max hoesje. Om u daarbij te helpen, garanderen wij een snelle levering. Bestelt u op werkdagen voor 16:00 uur, dan wordt uw aankoop dezelfde dag nog verzonden. Bovendien hoeft u geen verzendkosten te betalen. Bestel dus vandaag nog uw iPhone hoesje op FunCase.nl.

Bent u een Apple fan? Dan heeft u waarschijnlijk ook een MacBook en een iPad in huis gehaald. Wist u dat FunCase.nl ook MacBook hoezen en iPad Hoezen verkoopt? Bekijk de MacBook Air 13 inch hoezen, MacBook Pro 13 inch hoezen, MacBook Pro 15 inch hoezen, MacBook Pro 16 inch hoezen, of de iPad Air serie hoezen, iPad Pro serie hoezen en normale iPad serie hoezen.